Kulskim poljoprivrednicima i preduzetnicima predstavljene kreditne linije

Prezentacija Razvojnog fonda Vojvodine izazvala je veliko interesovanje poljoprivrednika, preduzetnika i pravnih lica iz Kule. Ukupno je predstavljeno 13 kreditnih linija, sa kamatnom stopom od 1% do 3%.  Prezentaciju je organizovao Razvojni fond AP Vojvodine u saradnji sa Opštinom Kula i Kancelarijom za lokalni ekonomski razvoj.

Konkursi su otvoreni tokom cele godine sve do utroška sredstava, a  najpovoljniji na finansijskom tržištu su, kako se moglo čuti na prezentaciji, dugoročni krediti Razvojnog fonda, kao i povoljna kamatna stopa. Maksimalno je ubrzana procedura za odobravanje kredita, kažu iz Fonda, te je  dovoljno da potencijalni korisnik sredstava samo  jednom dođe u Razvojni fond da bi obavio posao.

Potrebna dokumentacije koja se podnosi prilikom konkursa, kao i ostale informacije o uslovima  finansiranja mogu se preuzeti sa internet stranice Razvojnog fonda Vojvodine ili u sedištu u Novom Sadu, Bulevara cara Lazara 7a.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar