Sombor se predstavio na Sajmu investicija u Minhenu

Grad Sombor je učestvovao na Sajmu Ekspo Real – sajmu nekretnina i investicija u Minhenu. Ovaj sajam se održava svake godine i u osam izložbenih hala okuplja predstavnike kompanija iz oblasti građevinarstva, investicione fondove, kao i predstavnike gradova i regiona, mahom iz Nemačke, ali i iz ostatka Evrope.

Grad Sombor je posredstvom Ugovora sa Pokrajinskim sekretarijatom za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu predstavio svoje investicione potencijale u oblasti grinfild-a, hotelskih kapaciteta i revitalizacije napuštenih fabričkih postrojenja. Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu je 2017. godine pokrenuo inicijativu da se osam vojvođanskih gradova, zajedno sa Razvojnom agencijom Vojvodine, predstave na najmanje četiri međunarodna sajma tokom jedne godine.

Pored Sombora, svoje potencijale na sajmu su predstavili gradovi Zrenjanin, Novi Sad, Pančevo, Subotica, Kikinda i Opština Pećinci.

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar