Četiri saobraćajne nezgode u Apatinu

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača.  

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. 
 
Na području Opštine Apatin evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede.  
 
Na području Opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola. 
 
U Opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača. 
 
Napisano 70 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 363 prekršajna naloga.  
 
Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda, kako stoji u saopštenju PU Sombor, je vožnja pod dejstvom alkohola, neustupanje prvenstva prolaza i nedržanje odstojanja u odnosu na vozilu ispred. 
 
         
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar