Kradu zlato, kafu, alkohol...

Po okončanju policijske potere, neposredno nakon što je prijavljena krađa u zlatari, uhapšen je N.M. (1991) iz Sombora, zbog osnova sumnje da je izvršio tešku krađu.
Sumnja se da je N.M. juče, oko 11 sati 30 minuta, u centru Sombora, iz ruku prodavačice zlatare otrgao futrolu sa 16 lančića i pobegao.
Ukradeni nakit pronađen je kod osumnjičenog.
Protiv N.M. će biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru u redovnom postupku.

Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Somboru uhapsili su A.T. (1989) iz Sombora zbog osnova sumnje da je, zajedno sa P.B. (1990), takođe iz Sombora, izvršio krivična dela razbojništvo, tešku krađu i tešku krađu u pokušaju.
Osnovano se sumnja da su A.T. i P.B., 6. februara, posle ponoći, od sugrađanke oteli torbu. Kasnije iste večeri, ključevima koje su uzeli iz ukradene torbe, otključali su lokal u kome je radila oštećena i iz njega odneli kafu. Vlasnik lokala ih je sprečio u daljoj krađi.
Takođe, osumnjičeni se terete da su, u noći između 6. i 7. februara, provalili u jedan somborski ugostiteljski objekat i odneli alkoholna i bezalkoholna pića.
A.T. je danas uz krivičnu prijavu priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Somboru, dok je P.B. u bekstvu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar