Sajam zapošljavanja u Odžacima

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Sombor, ispostava Odžaci, sutra 21. maja 2014. godine organizuje sajam zapošljavanja u Odžacima. Sajam će se održati u periodu od 11 do 13 sati u sali hotela Sloboda u Odžacima.

Na sajmu će 25 poslodavaca ponuditi 80 radnih mesta. Tražioci zaposlenja imaće priliku da konkurišu za pozicije: stolara, pravnika, diplomirani inženjer zaštite životne sredine, diplomirani tehnolog, radnik na štanc mašini, prodavaca,  mašinski inženjer, elektroinženjer, vozača C i E kategorije, varioca, savetnika životnog osiguranja, operatera na mašini za šivenje, ekonomista, inženjera kvaliteta, radnika u proizvodnji, komercijalista prodaje, grafičara, tkača, vezilja, radnika na pustovanju vune, a u ponudi su i poslovi za osobe sa invaliditetom.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar