Tretman odraslih komaraca u Odžacima
Povodom velikog problema sa  najezdom  komaraca, pomoćnik predsednika Opštine Odžaci Milorad Stanišić je izjavio da je tretman odraslih formi komaraca planiran za petak, 21. jun. Tretman komaraca počeće u 19 časova sa zemlje ULV generatorima, a vršiće se na teritoriji Opštine i to na lokalitetima u blizini izliva vodotokova, kanala i ostalih mesta  sa stajaćim vodama, priobalja i šumskog područja. Tretman će biti ponovljen za 20 dana.    
 
-Slučajevi najezde komaraca su problem ne samo naše opštine, već kako susednih, tako i velikih gradova na teritoriji cele zemlje. Mole se građani da imaju razumevanja, kiša koja je padala danima dovela je do toga da se komarci razviju više nego prethodnih godina, a lokalna samouprava čini i činiće sve što je u njenoj mogućnosti kako bi se ovaj probem što pre rešio - rekao je Stanišić.  
 
Nije neophodno da pčelari izmeštaju košnica, dovoljno je samo da ih zatvore kao i da to urade što pre kako bi sutra moglo da se počne sa tretmanima komaraca. 
 

  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar