Sombor: Održana opštinska smotra recitatora

Galerija KC “Laza Kostić” Sombor bila je domaćin ovogodišnjeg izdanja Opštinske smotre recitatora, pod nazivom “Pesniče naroda mog”. 

Publici se predstavilo 62 takmičara i takmičarki, učenika osnovnih i srednjih škola. Plasman na zonsku smotru, koja će se održati 9. marta u Subotici, ostvarili su: Miloš Crnčević, Sara Krička, Teodora Sandić, Marija Šijačić u kategoriji nižih razreda osnovne škole; zatim, Emil Rilke, Jelena Opačić, Veljko Kunić i Ivona Otašević u kategoriji koja podrazumeva učenike od petog do osmog razreda, dok su među srednjoškolcima najuspešniji bili Tanja Bajić, Andreja Šnajderov i Petar Karas. Svi učesnici su od organizatora dobili prigodne poklone, dok su pobednici nagrađeni knjigama.
 
Komisiju su činili profesorka razredne nastave Marina Turkala, profesorka srpskog jezika i književnosti Ivančica Knežević i glumac Bogomir Đorđević, prvak drame.
 
Izvor i foto: Galerija KC “Laza Kostić”/025.rs
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar