Konstitutivna sednica SO Apatin zakazana za avgust

Konstitutivna sednica SO Apatin održaće se u petak, 21. avgusta, sa početkom u 9 časova, u  velikoj sali Skupštine opštine Apatin.

Na dnevnom redu će se naći: Izveštaj Opštinske izborne komisije Apatin, Predlog Rešenja o izboru članova verifikacione komisije Skupštine opštine Apatin, Razmatranje Izveštaja verifikacione komisije Skupštine opštine Apatin, Predlog Rešenja o verifikaciji mandata odbornika Skupštine opštine Apatin, predlozi rešenja o razrešenju predsednika, zamenika i sekretara Skupštine opštine Apatin.

Odbornici će glasati i za Predlog Rešenja o izboru Biračkog odbora za sprovođenje tajnog glasanja za izbor predsednika Skupštine i zamenika predsednika Skupštine opštine Apatin kao i za predloge rešenja o izboru predsednika, zamenika i sekretara Skupštine opštine.

Na sednici će biti razrešeni predsednik i zamenik predsednika opštine Apatin, kao i članovi Opštinskog veća. Izabrani Birački odbor sprovešče tajno glasanje za izbor predsednika  i zamenika predsednika opštine Apatin, kao i članova Opštinskog veća.  

 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar