Kula: Ceo odbor DSS prešao u SNS!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kula obaveštava javnost da su danas svi članovi OO DSS Kula, kao i pojedini funkcioneri Ujedinjenih regiona Srbije, pristupili Srpskoj naprednoj stranci.

Povodom zvaničnog potpisivanja pristupnica za članstvo, u prostorijama OO SNS Kula, održana je konferencija za novinare na kojoj je predsednik OO SNS Kula, Perica Videkanjić, istakao da je ponosan na rezultate koje je SNS ostvarila u ovoj opštini od 2012. godine, koji opštinu Kula, na čijem je čelu predsednik Opštine, Dragan Trifunović, svrstavaju među najorganizovanije i najuspešnije opštine.

"Pristupanje naših koalicionih partnera timu Srpske napredne stranke doprineće da još jače nastavimo sa radom u interesu naših građana." - rekao je predsednik OO SNS Kula Videkanjić.

Damjan Miljanić, koji je do danas bio član Izvršnog odbora DSS-a, istakao je da su rad lokalne vlasti i ostvareni rezultati bili osnovni razlog da on i ostali članovi iz DSS-a pristupe Srpskoj naprednoj stranci, da u timu SNS nastave još jačim tempom rada da bi se i na lokalnom nivou sprovele reforme koje uspešno sprovodi Aleksandar Vučić u celoj Srbiji.

"Promene i dešavanja u DSS-u meni lično više nisu ostavili razloga da i dalje budem u toj stranci. DSS je za mene sada bivša stranka, a nova stranka je Srpska napredna stranka." – rekao je Damjan Miljanić.

Srpskoj naprednoj stranci su danas pristupili: zamenik predsednika Opštine Kula, Velibor Milojičić, direktor Turističke organizacije Opštine Kula, Vladimir Stanković, bivši članovi Ujedinjenih regiona, Blažo Kostić direktor Fonda za zaštitu životne sredine, kao i Damjan Miljanić, direktor Javnog preduzeća Komunalac.

Velibor Milojičić, zamenik predsednika Opštine, rekao je da su prethodne tri godine pokazale da kada ljudi odgovorno rade svoj posao rezultati ne izostaju.

"Čekaju nas pokrajinski izbori, kada definitivno moramo staviti tačku na dugogodišnju pljačku građana Vojvodine. Uveren sam da ćemo dokazati građanima da se borimo isključivo za njihove interese, jer se za to i zalaže politika Aleksandra Vučića, koji svakodnevno donosi prave odluke za Srbiju." – istakao je Velibor Milojičić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar