Održana 58. sednica Gradskog veća grada Sombora

Gradsko veće grada Sombora je, imajući u vidu interes lokalne zajednice, donelo zaključak kojim je ovlastilo Pravobranilaštvo grada Sombora da glasa za unapred pripremljeni plan reogranizacije a.d. Severtrans, na ročištu zakazanom pred Privrednim sudom u Somboru.

Na 58. sednici, održanoj 27. aprila, Veće je odbilo zahtev Osnovne škole Petar Kočić u Riđici da se cena iznošenja komunalnog otpada za sve škole umanji. Školama je, kako u obrazloženju navodi JKP Čistoća, već učinjen ustupak time što se za vreme zimskog i letnjeg školskog raspusta ne naplaćuje usluga iznošenja smeća, a dodatna korekcija cena bi se negativno odrazila na poslovanje.

Veće je prihvatilo cenovnik JKP Prostor za obavljanje usluga arhitektonske i inženjerske delatnosti i tehničko savetovanje za 2017. godinu i odlučilo o drugim pitanjima iz delokruga svog rada.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar