OV Kula: Doneto Rešenje o postavljenju načelnika Opštinske uprave

Vladimir Pavkov, diplomirani pravnik iz Kule novi je načelnik Opštinske uprave. Rešenje o njegovom postavljenju doneseno je jednoglasno juče 5. avgusta na sednici Opštinskog veća u Kuli. Obrazlažući odluku zamenik načelnika Opštinske uprave, koji je vršio i funkciju vršioca dužnosti načelnika Stjepan Vakula je rekao da su na raspisani Javni oglas za postavljenje načelnika Opštinske uprave u predviđenom roku stigle dve prijave: Vladimira Pavkova i Milorada Zrilića.

Prijava Milorada Zrilića je odbačena kao nepotpuna, jer nije podneo poslovnu biografiju, uverenje da nije osuđivan za krivično delo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje 6 meseci ili za kažnjivo delo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnom organu, a nije podneo ni uverenje o položenom ispitu za rad u organima državne uprave ili položenom pravosudnom ispitu. Prijava Vladimira Pavkova je blagovremena i potpuna, te su članovi Opštinskog veća jednoglasno doneli odluku da se Pavkov postavi za načelnika Opštinske uprave opštine Kula na period od 5 godina, počev od današnjeg dana.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar