Ovacije Vučiću u Areni: Oni kamenom, mi pobedom!
21.04.2016.

Na završnoj konvenciji Srpske napredne stranke petominutne ovacije lideru stranke i premijeru Aleksandru Vučiću.

- Nisu ovo izbori za moju budućnost, već za budućnost Srbije. Bojim se, ali nećemo dezvoliti da nas vrate u mračna vremena za koja smo mislili da su odavno prošla - rekao Vučić u punoj Kombank areni u Beogradu.

Vučić je simpatizere pozvao da glasaju jer "Srbiji je potreban vaš glas, energija, zanos" poručio je sa govornice premijer Srbije.

- Želimo modernu i bogatiju Srbiju, ubrzano se približavamo evropskom standardu, već sledeće godine ćemo imati rast BDP od 3 odsto. Srbija više nije u čabru, ne preti bankrot, podigli smo ugled u svetu - najavio je Vučić.

Vučić se zahvalio stranci što je protekla kampanja bila "čista i čestita" i što su pokazali da Srbija može da bude pristojna zemlja, "iako reči mržnje u Srbiji donose politčke poene. Oni na nas kamenom, mi na njih pobedom".

Zamolio je simpatizere i aktiviste da se još tri dana bore za svaki glas i da na izbore izađe četiri miliona ljudi, i tako pobednik, "ma ko to bio", dobije najveći mogući legitimitet.

Lider SNS je rekao da je jaka vlada Srbije spasila zemlju u UN, "uz pomoć ruskih prijatelja", od "nametnute genocidnosti", u UNESCO, kada se glasalo za Kosovo, od ekonomskih sankcija koje je pokušala da nametne Hrvatska.

Vučić je rekao da Vlada koju vodi SNS, završava ono što je obećala - od Koridora 10 koji će biti gotov za godinu dana i prema Bugarskoj i prema Preševu, autoput do Čačka.

(http://mondo.rs, Tanjug)

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar