Pokrajinska Vlada favorizuje opštine u kojima su na vlasti DS i LSV
05.12.2015.

Treća Srbija ukazuje javnosti da je Pokrajinska vlada nastavila sa pogubnom praksom favorizovanja opština u kojima vlast vrše DS i LSV.

Preko pokrajinskih sekretarijata novac se putem fingiranih konkursa "upumpava" u velikim iznosima u opštine kao što su Bela Crkva, Inđija, Nova Crnja, Novi Kneževac, Ada, Apatin, Žabalj, Sremski Karlovci, kaže se u saopštenju Treće Srbije.

"Dovoljno je pogledati strukturu budžeta npr. opština Žabalj ili Bela Crkva gde je očigledno da se preko pokrajinskih projekata finansiraju lokalne podružnice DS-a i LSV-a. Primera radi LSV je parama Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu bukvalno i platila huškače koji su pokušali da protest poljoprivrednika pretvore u stranačku akciju Lige." - stoji u saopštenju Treće Srbije.

Treća Srbija u saopštenju koje je pristiglo na adresu naše redakcije ističe da sve je više informacija o tome da će Demokratska stranka i LSV istim sredstvima u narednoj budžetskoj godini kupovati glasove na lokalnim i pokrajinskim izborima.

"Za ovu "akciju" se već spremaju određena udruženja poljoprivrednika, sportski klubovi kao i udruženja građana, kojima će u februaru i martu iduće godine iz budžeta pokrajine biti prebačena značajna sredstva koja će služiti za kupovinu glasova širom Vojvodine."


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar