Prolećno uređenje grada

Prolećna akcija uređenja grada okupila je simpatizere i članove Srpske napredne stranke u Odžacima, koji su krečili stabla. Od jutra su bili raspoređeni u delu Knez Mihajlove i Somborske ulice, na potezu od glavne autobuske stanice do pruge prema Kalvariji. Orezivane su i grane drveća ispred stranačkih prostorija u centru Odžaka.

Koordinator aktivnosti bio je predsednik Mesnog odbora Srpske napredne stranke Odžaci Goran Nikolić, a volonterima, koji su juče po lepom vremenu nekoliko sati vredno radili, pridružio se i zamenik predsednika opštine Miroslav Kondić.

Predsednik odžačkih Naprednjaka Goran Nikolić rekao je da je ovo prva u nizu akcija koje će se realizovati kako bi se doprinelo zaštiti i unapređenju životne sredina, kao i lepšem izgledu Odžaka.

 

- Ideja je da i ovog proleća, kao što smo i do sada radili, malo ulepšamo grad, da ga sredimo koliko možemo ličnim novčanim sredstvima. To je inicijativa svih članova Mesnog odbora, a imamo i simpatizera i građana koji su se priključili ovoj akciji. Drveću krečenje koristi, a istovremeno Odžaci će biti svetliji, lepši i svečaniji pred prvomajske praznike i ostala dešavanja koja će uslediti – rekao je Nikolić za Radio Odžake.

Nikolić je dodao da već naredne nedelje sledi druga akcija, a članovi Mesnog odbora Srpske napredne stranke Odžaci planiraju da srede fabrički park i da organizuju čišćenje grada.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar