Razbijena stakla na prostorijama OO SNS Apatin

Protesti koji se prethodnih dana održavaju u većim gradovima Srbije, sinoć su se, kako se kaže u saopštenju OO SNS Apatin, na sličan način preslikali i na Apatin.

-Stakla na prostorijama OO SNS Apatin sinoć je razbila neka razuzdana grupa, koja agresijom pokušava da nadomesti nedostatak političke podrške. OO SNS Apatin je na izborima pre samo nepune tri nedelje na lokalnom nivou osvojio 8307 glasova. Toliku podršku građana Opštine Apatin niko nikada nije dobio u našoj opštini, a na osnovu te podrške SNS će u budućem sazivu SO Apatin imati 20 od mogućih 29 odbornika. Ovom prilikom pozivamo još jednom svoje članove i simpatizere da se uzdrže od svake reakcije na ovaj vandalski čin i da ne izlaze na ulice, već da puste da država Srbija reaguje preko svojih institucija - kaže se u saopštenju apatinskog SNS-a.

 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar