Saopštenje GO SNS Sombor povodom razbijenog stakla na stranačkim prostorijama

,,JOŠ JEDAN КUКAVIČКI POTEZ КAO DOКAZ NEMOĆI NEISTOMIŠLJENIКA

Prostorije Srpske napredne stranke u Somboru danas su osvanule sa razbijenim izlogom. Кako svako za sebe govori delima, možemo reći da su počinioci ovim potezom rekli sve o sebi i sopstvenoj nemoći. Ovaj sramni i kukavički čin, napad je ne samo na Srpsku naprednu stranku i  predsednika Aleksandra Vučića, već i na sve građane koji velikom većinom iz izbora u izbore daju sve veću podršku Srpskoj naprednoj stranci.
Ovim putem, molimo sve koji imaju drugačije političke stavove, da svoje ideje i dela stave transparentno pred građane, kao što to čina Srpska napredna stranka, a ne da ovako kukavički i sramno ruže prostorije najveće i najjače stranke. Mi nećemo odustati od borbe za uređeniju i moderniju Srbiju, i nikakvi divljački napadi neće nas sprečiti na putu stvaranja još snažnije, uspešnije i naprednije države.
Gradski odbor SNS Sombor poziva nadležne organe da reaguju'', stoji u saopštenju GO SNS Sombor.
 
Izvor: Služba za informisanje, Gradski odbor SNS Sombor
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar