Ubedljiva pobeda SNS-a u Kuli

U kulskoj opštini, prema nezvaničnim rezultatima, juče je glasalo 55,45 odsto birača upisanih u birački spisak, odnosno, 19515 birača na 40 biračkih mesta.

Kad je glasanje za republički parlament u pitanju najveći broj glasova dobila je lista Aleksandar Vučić – Za našu decu sa osvojenih 63,49 procenata. Lista „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma" osvojila je 7,43 procenta, a lista SVM 4,56 procenata.

Damjan Miljanić, poverenik OO SNS Kula je rekao da je izašao veliki broj građana i da je veliki broj građana podržao politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića. Miljanić je dodao da veliki rad i veliki posao koji je urađen na nivou Pokrajine, Republike i u Opštini Kula u vanrednom stanju doveo do toga da građani u velikoj meri to prepoznaju, izađu na izbore i podrže SNS listu.

Republička i Pokrajinska izborna komisija imaju obavezu da do četvrtka, 25. juna, saopšte konačne rezultate izbora.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar