Uređeno igralište u Lenjinovoj ulici u Kuli (FOTO)

Podstaknuti uspešnim rezultatima brojnih radnih akcija, aktivisti mesnih odbora u Kuli su nastavili da uređuju svoju lokalnu zajednicu. Zahvaljujući dobroj organizaciji i međusobnoj podršci, uređeno je igralište u Lenjinovoj ulici gde su aktivisti očistili i pokupili smeće i lišće. Akcija je organizovana sa ciljem da se obezbedi prijatniji ambijent za sugrađane koji provode vreme na ovom igralištu.

- Akcije koje SNS aktivisti sprovode imaju višestruki značaj. Pored činjenice da se unapređuje vizuelni identitet Kule, stvaraju se bolji uslovi života u javnim prostorima i ističe se značaj očuvanja i usavršavanja životne sredine. Osnovni cilj nam je da iskoristimo sve potencijale koje Kula ima i učinimo kako grad tako i celu opštinu Kula udobnim svakom meštanu i privlačnim svakom gostu, istakao je Lazar Vasović, aktivista ovog mesnog odbora.
 
 
 
Osim radnih akcija koje organiziju, aktivisti OO SNS Kula nastavljaju da razgovaraju sa sugrađanima o svakodnevnim problemima koji ih okružuju što se u praksi pokazalo kao veoma korisno, a sve sa ciljem da kulska opština postane bolje, kvalitenije i naprednije mesto za život. Na štandovima koji su postavljeni na pijaci u Kuli i Sivcu aktivisti su u neposrednoj komunikaciji sugrađane upoznali sa dosadašnjim aktivnostima OO SNS Kula kao i sa aktivnostima koje su planirane za naredni period. Važno je da saslušamo probleme naših sugrađana kao i njihove predloge za buduće aktivnosti kako bi zajedničkim snagama doprineli kvalitetnijem životu u sredini u kojoj živimo.

Izvor: OO SNS Kula
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar