Vučić: Čekamo još jednog investitora da otvori fabriku u Kuli u narednih šest meseci
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u nastavku obilaska Zapadnobačkog okruga  obišao je i novi objekat specijalističkih službi Doma zdravlja u Kuli. U poseti su bili i Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović
 
-Važno je da sačuvamo lekare i medicinske sestre, da ostanu ovde - rekao je Vučić.  
 
-Hvala vam što ste me sačekali ovde u Kuli. Čekamo još jednog investitora u Kuli da otvori fabriku u narednih šest meseci. Ono što je za vas najvažnije uradićemo važne infrastrukture stvari i do sledećeg leta zatvoren bazen i sportsku halu. Beskrajno sam vam zahvalan što ste podržali najteže reforme, što ste podržali svoju zemlju – rekao je Vučić obraćajući se građanima Kule. 
 
Vučić je istakao da je Srbija završila prvih šest meseci ove godine sa suficitom u budžetu od 21,6 milijardi dinara.  
 
-To je 180 miliona evra više na prihodnoj, nego na rashodnoj strani budžeta. Ovo je već četvrta godina za redom i mnogo sam ponosan na to - rekao je Vučić i dodao da iz toga idu i povećanja plata i peznija, ali i to da ne ostavljamo dugove deci. 
 
 
 
 
 
 
 

   


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar