Zakazana konstitutivna sednica Skupštine opštine Odžaci

Konstitutivna sednica Skupštine opštine Odžaci zakazana je za četvrtak, 20. avgust. Sednica će se održati u višenamenskoj sali Sportskog centra Odžaci, sa početkom u 12  časova.

Na dnevnom redu, kao prva tačka, naćiće se Izveštaj Izborne komisije opštine Odžaci o sprovedenim izborima za izbor odbornika i dodela mandata kandidatima za odbornike, kao i potvrđivanje mandata. Na dvenom redu su i sledeže tačke: Obrazovanje Verifikacionog odbora, Izveštaj Verifikacionog odbora, Donošenje Rešenja o potvrđivanju mandata odbornicima, Polaganje zakletve odbornika. Izbor predsednika Skupštine opštine Odžaci,

Odbornii že izabrati predsednika i zamenika predsednika Skupštine opštine Odžaci, kao i sekretara i zamenika sekretara Skupštine opštine. Na sednici že se konstatovati i prestanak nadležnosti Privremenom organu opštine Odžaci, izbraće se članovi stalnih radnih tela, Mandatno-imunitetske komisije, Komisije za kadrovska, administrativna pitanja i radne odnose.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar