13 saobaćajki na teritoriji ZBO prethodne sedmice

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je sedam osoba zadobilo teške i osam osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 11 vozača.

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su četiri osobe zadobile teške i dve osobe lake telesne povrede. Pet vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
Na području opštine Apatin evidentirane su tri saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.
 
Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Tri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.
 
U opštini Kula evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su dve osobe zadobile teške i šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača.
 
Napisan je 91 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 370 prekršajnih naloga.

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prava prvenstva prolaza.
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar