12 saobraćajnih nezgoda na teritoriji ZBO tokom protekle nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile teške i  šest osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je 24 vozača. 

Na teritoriji grada Sombora evidentirano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške i četiri osobe lake telesne povrede. Trinaest vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila teške i jedna osoba lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je šest vozača.

Na području opštine Odžaci nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su 3 vozača.

Napisano 75 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 379 prekršajnih naloga. 

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je neustupanje prvenstva prolaza i  nepropisno kretanje unazad.

Izvor i foto: mup.gov.rs / Pixabay


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar