9 saobraćajnih nezgoda na teritoriji ZBO tokom protekle nedelje

U toku prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je devet saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržano je osam vozača. 

Na teritoriji Grada Sombora evidentirano je šest saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile lake telesne povrede. Četiri vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Na području opštine Apatin nisu evidentirane saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirana je jedna saobraćajna nezgoda. Dva vozača su zadržana zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

U opštini Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je jedna osoba zadobila lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Napisan 71 zahtev za pokretanje prekršajnog postupka i izdata 342 prekršajna naloga. 

Najčešći uzrok saobraćajnih nezgoda je vožnja pod dejstvom alkohola i nepropisno kretanje unazad.

Izvor i foto: PU u Somboru / Pixabay


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar