Međunarodni sajam poljoprivrede “Interagro 2014” Bijeljina 17.-20.09.2014.
22.09.2014.

Na sajmu „Interagro 2014“ učestvovalo je oko 150 izlagača iz RS-a, BiH i zemalja regiona, te Italije, Mađarske, Češke i Nemačke, gde je predstavljena poljoprivredna mehanizacija i alati, semenski i sadni materijal, hrana i piće, med i proizvodi od meda, sredstva za zaštitu i uzgoj bilja, stočna hrana i mineralna đubriva.

Sajam se organizuje u saradnji sa Forumom ekonomskih regija sliva reke Save koji okuplja 15 regionalnih privrednih komora iz Srbije, Slovenije, Hrvatske i BiH.Održani su privredni susreti, stručna savetovanja, promocije, kao i izložba stočnog fonda. U okviru sajma, održan je i sastanak projektnog tima angažovanog na projektu Savske komisije „Ekonomska regija u slivu reke Save“ na kom je predsednica Regionalne privredne komore Sombor, g-đa Tatjana Maglić prezentovala inicijativu za formiranje KLASTERA ALPE ADRIA PANNONIA i podelila prisutnim komorama pristupnice klasteru. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar