Policija uhapsila B. D. iz okoline Kule - Oduzeto oko 850 kilograma sušenog duvana

Policijska uprava u Somboru izdala je saopštenje o lišavanju slobode lica iz okoline Kule zbog zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznih proizvoda i nedozvoljena trgovina.

Kako je navedeno u saopštenju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Somboru zaplenili su oko 850 kilograma sušenog duvana, rezanog i u listu, i uhapsili B. D. (1980).
 
Policijski službenici su na putu u Sivcu, u gepeku putničkog vozila marke “Folksvagen pasat“ kojim je upravljao osumnjičeni pronašli oko 50 kilograma duvana, dok su u pomoćnim prostorijama kuće koju koristi, pronašli oko 800 kilograma duvana u kartonskim kutijama, mašinu za sečenje duvana i dve sušilice.
B. D. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu.
 
Izvor: nasemesto.rs
Foto: mup.gov.rs
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar