Posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti
07.10.2014.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije objavilo je da će se polaganje stručnog ispita za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti obavljati u periodu od 22.10.2014. do 22.01.2015. godine.

RPK Sombor obaveštava sve zainteresovane da je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo obaveštenje o ispitnom roku za polaganje stručnog ispita.

Prijave se podnose na adresu: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Komisija za sprovođenje stručnog ispita, ulica Omladinskih brigada l, 11070 Novi Beograd. Obrazac, zahtev za prijavu može se preuzeti na zvaničnoj stranici Ministarstva www.mtt.gov.rs , na Informacije za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti (http://mtt.gov.rs/sektori/sektor-za-trgovinu-usluge-i-politiku-konkurencije/informacija-za-posrednike-u-prometu-i-zakupu-nepokretnosti/). Taksa za polaganje stručnog ispita je 14.000,00 dinara i administrativna taksa 490,00 dinara.

RPK Sombor planira u narednom periodu da u saradnji sa predstavnicima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija organizuje prezentaciju za kandidate, u cilju uspešne pripreme za polaganje stručnog ispita. Informacije o terminu i sadržaju prezentacije biće objavljene blagovremeno na sajtu www.rpksombor.co.rs  

Osoba za kontakt u RPK Sombor je Dragan Stevanović, tel. 420-780, e-mail: dragan.stevanovic@rpksombor.co.rs

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar