Upozorenje! Pojavila se lažna facebook stranica Banke Poštanske Štedionice!
Lokacija: Srbija i svet
06.08.2020.

 Banka Poštanska štedionica a.d. Beograd upozorava da je na društvenoj mreži “Fejsbuk” dana 05. avgusta 2020. godine postavljena lažna stranica na kojoj se posetioci obaveštavaju o navodnoj akciji u kojoj im Poštanska štedionica “donira duplo para od iznosa koji imaju na računu u bilo kojoj banci”.

 
Reč je o prevari kojom je zloupotrebljeno ime Banke Poštanska štedionica i koja je prijavljena MUP-u Srbije kao i administraciji kompanije “Fejsbuk”.
 
Apelujemo na građane da budu oprezni i ne nasedaju na ove lažne objave jer njihovi podaci mogu biti zloupotrebljeni.
 
Informacije i obaveštenja koja se objavljuju na ovoj lažnoj stranici ne predstavljaju zvaničan stav Banke.
 
Banka Poštanska štedionica se ograđuje od ovakvog obmanjujućeg sadržaja koji se javno objavljuje i deli i ne može da preuzme odgovornost za eventualne posledice koje mogu biti prouzrokovane ovakvim delovanjem.
 
Zvaničan profil Banke na mreži Fejsbuk poseduje „Plavi bedž“ koji predstavlja direktnu potvrdu od strane ove kompanije da je stranica autentična i verodostojna.
 
Banka Poštanska štedionica sve informacije za korisnike objavljuje isključivo preko zvaničnog sajta http://www.posted.co.rs/ i zvaničnih kanala na društvenim mrežama.

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar