Apatinske odbojkašice ubedljivo najbolje na Kupu tolerancije u Kikindi

Odbojkašice Apatina pobednice su međunarodnog turnira Kup Tolerencije-Kikinda 2019. koji je održan proteklog vikenda u Kikindi.

Apatinke su u subotu nakon utakmica protiv Novog Sada i Proletera iz Zrenjanina osvojile prvo mesto u A grupi i izboile plasman u polufinale turnira gde su sa 2:0 u setovima pobedile domaćina, ŽOK Kikindu, i plasirale se u finale turnira.
U finalu su apatinske odbojkašice bile bolje od odbojkašica iz Skoplja i zasluženo pobedile sa 2:0 u setovima. Po propozicijama turnira prve tri ekipe na turniru su dobile medalje i pehare.

Među igračicama koje su dobile individualna priznanja našle su se i tri odbojkašice Apatina. Sanja Maleš je MVP turnira, najbolja igračica turnira, Ivana Miler je najbolji smečer turnira, dok je Nađi Barać pripala nagrada za najmlađu učesnicu turnira.

U dvorani Jezero u Kikindi odigrano je ukupno 11 utakmica, a veliki broj gledalaca je uživao u igri koju su prikazale sve učesnice turnira. Turnir Kup Tolerencije-Kikinda  2019 su  organizovali su ŽOK Kikinda i Odbojkaški savez Severnobanatskog okruga, uz podršku Pokrajinskog  sekretarijata za sport i omladinu.

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar