Apatinski atletičari nastupali u Kuli, narednog vikenda Somborski maraton

Članovi seniorskog pogona Atletskog kluba Apatin u velikom broju nastupili su proteklog vikenda na izuzetno kvalitetnoj Trci prijateljstva koja je održana u Kuli. Na trci u dužini od 6 km nastupilo je preko 400 takmičara iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Atletski klub Apatin je predstavljalo deset takmičara, koji su ostavarili sjajan plasman, odnosno bili su u samom vrh ciljne liste. Najuspešniji takmičar bio je Goran Čegar koji je zauzeo 10. mesto sa veoma kvalitetnim rezultatom (20 minuta i 40 sekundi). Edo Janić je zauzeo 13. mesto ( 3. mesto u starosnoj kategoriji), Damir Stojanov je bio 15., Đuro Borbelj je zauzeo 19. poziciju ( 1. mesto u kategoriji), a Tihomir Sirak je trku završio na 28. mestu. Goran Vendlener je bio 32., Zoran Radičanin je zauzeo 41. mesto, Nebojša Ćulumović je kroz cilj prošao 46., Aleksandar Bojović osvojio je 48. mesto, dok je Aleksandar Štajfer ostvario plasman na 151. mesto.

Juče je održana atletska trka Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu.
Na stazi dužine 5200 metara, Goran Vendlener je zauzeo drugo mesto, dok je Aleksandar Bojović bio petoplasirani takmičar.

Članove Atletskog kluba Apatin narednog vikenda očekuje nastup na 35. Somborskom maratonu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar