Apatinski atletičari uspešni na trci u Ovčar Banji

Na prvoj Trci Mala Sveta Gora u Ovčar banji u kojoj je učešće uzelo blizu 250 takmičara iz 18 gradova, uspešan nastup u trkama na 5 i 10 kilometara, imali su članovi Atletskog kluba Apatin.

Sjajnu trku na 5 kilometara u ženskoj konkurenciji na izuzetno zahtevnoj stazi, istrčala je Una Čegar, najmlađa učesnica u trci (10 godina), koja je u cilj ušla zajedno sa majkom Marianom. Njih dve su zauzele drugo i treće mesto u ukupnom plasmanu.

Odličnu trku na pet kilometara u muškoj konkurenciji imao je Miroslav Pešić, bronzanu medalju u trci na pet kilometara osvojio je novi član AK Apatin, Aleksandar Stajić.

U trci na 10 kilometara u kojoj je nastupilo 80 takmičara, odlično izdanje imao je Predrag Vejin koji je u sveukupnom plasmanu zauzeo šesto mesto, dok je Živa Vijoglavin osvojio 20. mesto. Na istoj deonici u ženskoj konkurenciji nova članica AK Apatin, Marijana Mijatović osvojila je sedmo mesto, dok je Branka Veličković zauzela 14. mesto.

Proteklog vikenda u Sremskoj Mitrovici, održano je Prvenstvo Srbije na 10000 metara na stadionu, na kojem je nastupio Đuro Borbelj. Izuzetno toplo i teško vreme za trčanje, doprinelo je da od 39 takmičara na startu, 17 trkača odustane među kojima je i Đuro Borbelj. On je držao treće mesto do sedmog kilometra gde je nažalost stao te nije uspeo da završi trku.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar