Da li je vreme za pobedu u gostima?

Sutra od 13 časova igraju se utakmice 16-og kola Srpske lige Vojvodina. Fudbaleri somborskog Radničkog 1912 gostuju u Subotici domaćoj Bačkoj 1901 i krajnje je vreme da obraduju svoje pristalice pobedom na gostovanju. Naime, Somborci su u dosadašnjem delu sezone ostvarili sedam pobeda i svih sedam na svom terenu, a odigrali su osam utakmica na gostujućim terenima, pet su remizirali i tri izgubili. To je glavni razlog što imaju devet bodova zaostatak iza vodeće Mladosti iz Novog Sada. Radnički 1912 je peti na tabeli i ukoliko uspe da slavi protiv Subotičana, imao bi realnih izgleda da se primakne vodećim timovima, jer se derbi kola igra u Sakulama između domaćeg trećeplasiranog Borca i vodeće Mladosti.

Duel Bačka 1901 - Radnički 1912 poveren je sledećim službenim licima: delegat Simić, sudije Đumić, Rađen, Stojić, Samac, posmatrač M. Pandurov.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar