Kraj turnira u Brestovcu - penal lutrija talična za Diskoteku Amareto

Za vikend je u Bačkom Brestovcu završen letnji turnir u malom fudbalu pod nazivom "Moša Pijade". Nakon mnogo uzbuđenja i kvalitetnih mečeva, prvo mesto i nagrada od 140000 dinara pripala je ekipi Diskoteke Amareto.

Oba polufinalna susreta završena su tek nakon penala. Ekipa Medurić Company iz Srbobrana savladala je Vrbas 2:2 (penalima 4:3), dok je Diskoteka Amareto bila bolja od Farme Bagic 3:3 (penalima 3:2).

U susretu za treće mesto Vrbas je pobedio ekipu Farma Bagic rezultatom 8:4 i tako osvojio bronzano odličje i nagradu od 40000 dinara.

Finalni meč je kao što smo rekli pripao ekipi Amareto koja je bila bolja od momaka iz Medurić Company nakon penal lutrije 8:7. Regularni deo meča završen je rezultatom 5:5. Poraženoj ekipi je pripalo 70000 dinara, a šampionu kao što je već rečeno duplo veća suma novca.

Najbolji golman turnira je Zoran Miricki, najbolji strelac Dražen Arvaji, dok je priznanje za najboljeg igrača osvojio Boris Bodonji.

(Foto: Dark Media)


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar