Kuljani lako do novog trijumfa

Hajduk 1912 – Mladost (Bački Petrovac) 2:0 (1:0)

Kula: Igralište na Vašarištu  

Sudija: Nikola Šćepanović ( Kruščić) 

Strelci: Božović u 6. i Vlaisavljević u 83. minutu Hajduk 1912: Drinčić, B. Manojlović, Arežina, Vuković, Masalušić, Slijepčević, Rajkovača, Matijević, Macanović, M. Manojlović i Božović.

Igrali su još: Šmit, Vujović, Vujošević, Šević, Kutlačić, Simin i Vlaisavljević Mladost : Lenja, Ožvat, Ivetić, Stanić, Đaković, Brajković, Beronja, Šproh, Plavšić, Jakuš i Leškov.

Igrali su još: Vučić, Stoisavljević, Rakaš, Đokić, Petej, Đorđijevski, Stamenković, Fabri, Terzić i Mrakić

Kuljani nastavljaju sa odigravanjem kontrolnih utakmica. Ovog puta su za rivala imali vrlo dobru ekipu Mladosti, koja se nalazi pri vrhu Vojvođanske lige „Sever“. Četa trenera domaćih, Slobodana Milovića, je opravdala očekivanja i pobedila tim iz ranga niže.  Počeo je šesti minut, kada je brzu kontru započeo Miloš Manojlović, prošao po desnoj strani, idealno centrirao, da bi loptu na prvoj stativi glavom zahvatio mladi Mihajlo Božović i prosledio je u mrežu. U ovom delu utakmice, domaći su imali još dve prilike da uvećaju svoju prednost. Prvo je Miloš Manojlović sa desetak metara pogodio prečku, a pred kraj ovog dela, Božović je sa dvadesetak metara pucao posred gola, Lenja je odbio loptu da Branislava Manojlovića koji sa nekoliko metara iskosa ne uspeva da pogodi mrežu. U drugom poluvrmenu treneri su dali priliku igračima sa klupe. Kuljani su nastavili sa inicjativom, imali još nekoliko prilika za gol koje ne koriste B. Manojlović i Macanović. U finišu susreta Macanović je šutirao, golman gostiju Vučić je odbio loptu do Vlaisavljevića kome nije bilo teško da je sa nekoliko metara pošalje u mrežu za konačnih – 2:0. 

Do starta prolećne sezone igrači Hajduka će imati generalnu probu protiv Bečeja 1918. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar