Lekcija superligašu

METALAC (Gornji Milanovac) – RADNIČKI 1912 0:1 (0:0)

Golom Lazića u 77. Minute, fudbaleri somborskog Radničkog 1912 slavili su sa 1:0 u Gornjem Milanovcu, protiv domaćeg Metalca, člana Super lige Srbije. Somborci su odigrali jednu veoma kvalitetnu utakmicu u kojoj je viđeno dosta dobrih poteza, trčanja i smišljenih akcija, što je rezultiralo pobedom protiv ekipe kojoj je ovo bila poslednja provera pred nastavak takmičenja koje startuje u subotu.

Po rečima kondicionog trenera Radničkog 1912, Nemanje Žigića, igrači somborskog trećeligaša su opravdali sva očekivanja i u najmanju ruku su bili ravnopravan rival favorizovanom domaćinu, a u pojedinim momentima su delovali organizovanije, pa kada se sve sagleda, pobeda je zasluženo pripala timu koji je pokazao više želje. Sledeću proveru fudbaleri Radničkog 1912 imaju u subotu, u Bačkom Gradištu, protiv domaće Vojvodine, lidera na tabeli Vojvođanske lige Sever, nakon koje se vraćaju u Sombor gde će nastaviti sa pripremama.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar