Najava fudbalskih utakmica koje se igraju za vikend u Odžacima

Fudbalske utakmice u seniorskim ligama u kojima se takmiče klubovi iz opštine Odžaci predstojećeg vikenda, 29. i 30. septembra, igraju se sa početkom u 15.30 sati.

U Vojvođanskoj ligi “Sever” na programu je 7. kolo. Polet u Karavukovu u subotu dočekuje ekipu Tavankuta, dok odžački Tekstilac istog dana gostuje u Apatinu kod OFK Mladosti. U nedelju se u Bačkom Brestovcu sastaju BSK i Radnički iz Sombora.
 
Područni fudbalski ligaši takođe igraju utakmice 7. kola. U nedelju Radnički 1918 u Ratkovu dočekuje Tvrđavu iz Bača, dok ekipa OFK Odžaka istog dana gostuje u Kulpinu.
 
Sve utakmice 5. kola Međuopštinske lige Sombor 1. razred igraju se u nedelju. U Srpskom Miletiću se sastaju Zadrugar i Mladost iz Kruščića, dok Omladinac iz Deronja putuje u Kljajićevo na megdan ekipi Korduna.
 
U okviru 5. kola Međuopštinske lige Sombor 2. razred, Borac iz Bačkog Gračaca i Lider iz Odžaka igraju u subotu protiv Telečke, odnosno Jedinstva Lemeš iz Svetozar Miletića. Lalićka Panonija se u nedelju sastaje sa OFK Metalcem u Somboru.
 
Utakmice 9. kola Lige fudbalskih veterana “Ante Bačić” igraju se danas sa početkom u 16.30 sati.
 
Parovi: Radnički – Zadrugar, Panonija – OFK Odžaci, Tekstilac – Tvrđava 2, Mladost – Lider, BSK – Polet i Tvrđava 1 – Omladinac. Slobodna je ekipa Borca. 
 
Izvor: ico.rs
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar