Najbolji igrač u 2020. godini Somborac Igor Antunić

Priznanje za najboljeg fudbalera na teritoriji opštine Sombor za 2020. godinu, koje već peti put dodeljuje Gradski fudbalski savez Sombora, otišlo je u ruke mladog igrača Radničkog 1912 Igora Antunića (23).

Brzonogi desnokrilni napadač somborskog trećeligaša jednoglasno je izabran od strane žirija, a na osnovu prikazanih igara laskavo zvanje otišlo je u prave ruke. Antunić je tokom jesenjeg dela sezone bio nerešiva enigma za protivničke odbrane i u više navrata je golovima odlučivao pobednika, samim time dao je neprocenjiv doprinos u osvajanju titule vicešampiona Srpske lige Vojvodina. Mladi Somborac, koji je prve fudbalske korake naučio u školi fudbala Spektar dok Baneta Žakića, nakon kratkog vremena provedenog u subotičkom Spartaku Ždrebčeva krv, vratio se u rodni Sombor i pristupio Radničkom 1912 gde se idealno uklopio i postao jedan od nosioca ekipe. 

-Moje životno opredelenje je fudbal i prijaju ovakva priznanja. To mi je podstreh za još veći i kvalitetniji rad i ubeđen sam da ću opravdati poverenje onih koji su verovali u mene. Naravno, od svega ovoga ne bi bilo ništa da nema kolektivnog zalaganja i moram biti zahvalan saigračima iz tima koji su isto tako zaslužni za ovo priznanje koje mi je uručeno, iskren je Igor Antunić. Sa 23 godine Antunić je postao uzdanica Radničkog 1912 koji gaji ozbiljne ambicije i teži da se, ako ne ove, onda naredne sezone plasira u savezni rang takmičenja. -Ja sam u klubu već četvrtu sezonu i mogu biti zadovoljan statusom i onim što smo ostvarili. Naravno, tu prednjači organizacija kluba gde sve funkcioniše onako kako to zahteva jedan ozbiljan sportski kolektiv, pa nam to olakšava rad. Verujem da ćemo uspeti da se plasiramo u Prvu ligu Srbije i da ćemo obradovati sve iskrene zaljubljenike u fudbal, kako u Somboru tako i u celoj okolini, poručuje ovogodišnji najbolji igrač opštine Sombor Igor Antunić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar