Nikola Makar ponovo u redovima Bratstva 2019

Nakon što je proveo jednu sezonu u Slogi iz Čonoplje, napadač Nikola Makar juče se vratio u redove prigrevačkog Bratstva 2019. Ovaj ubojiti centarfor bio je deo tima koji je ostvario najbolji rezultat u istoriji prigrevačkog fudbala, osvajanje prvog mesta u Srpskoj ligi Vojvodina, a svojim golovima je dao veliki doprinos ostvarenju tog uspeha.  Nema sumnje da su Prigrevčani pojačani dolaskom ovog proverenog i iskusnog fudbalera, koji se po potrebi odlično snalazio i u defanzivnim zadacima, pa se komotno može konstatovati da je igrač u koga se trenerski tandem Panjević – Popović mogu uzdati.

Po povratku, Makar se priključio ostalim igračima, koji su na pripremama za nastavak sezone u Međuopštinskoj fudbalskoj ligi Sombor prvi razred, gde Bratstvo 2019 vodi na tabeli i gaji šampionske ambicije. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar