Odžaci slave Božičića

U prvom kolu Srpske lige Vojvodina, Fudbalski klub Odžaci savladao je na domaćem terenu ekipu zrenjaninskog Banata rezultatom 1:0 (1:0). Jedini pogodak na meču postigao je novajlija u ekipi Dario Božičić u 4. minutu meča.

Meč je mogao biti rešen već u prvih 20 minuta kad su Odžačani pored postignutog gola imali još dve izgledne prilike. U nastavku meča je pao tempo igre, ali i pored tog gosti nisu uspeli da priprete domaćinu pa je tako zabeležena veoma važna pobeda na startu sezone.

Trener Slobodan Bačić je na teren izveo sledećih 11 igrača: Kronić, Kršić, Prelić, Babić, Svitić, Slavuljica, Petković, Jovanović, Tomić, Matijašević i Božičić.

U ostalim mečevima prvog kola Srpske lige Vojvodina postignuti su sledeći rezultati:

Dunav Stari Banovci – Radnički Nova Pazova   0:0,

Sloga Temerin – Radnički Šid   2:0,

Cement Beočin – Borac Sakule   4:3,

Dolina Padina – Železničar Pančevo   1:0,

Senta – Radnički Sremska Mitrovica   1:3,

TSC Bačka Topola – Vršac   2:0,

Omladinac Novi Banovci – Bačka 1901 Subotica   1:1.

Podsećamo, FK Odžaci je jedini klub iz Zapadnobačkog okruga u srpskoligaškom društvu, a domaće mečeve u ovoj sezoni igraće na stadionu Fudbalskog kluba Tekstilac u Odžacima.

Odžačani će u drugom kolu gostovati ekipi Dunava u Starim Banovcima, dok će nakon toga biti domaćini Radničkom iz Nove Pazove.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar