Oslabljeni Vulkan poražen u Kuli

U trećem kolu Vojvođanske šahovske lige, Apatinski šah klub Vulkan Protektor gostovao je u Kuli, gde je poražen od domaćeg Hajduka rezultatom 5,5:2,5.
Apatinci su nastupili u oslabljenom sastavu, pa se nije mogao očekivati povoljan rezultat. Pored Andabake, Ćopića i Sekulovića, koji su bili sprečeni radnim obavezama, mlada Zvezdana Stanković je ispred apatinske gimnazije učestvovala na srednjoškolskom takmičenju iz matematike, koje je održano ovog vikenda u Beogradu.
Pobede za Vulkan ostvarili su Milan Obradović i Nikola Kuduz, Medić je remizirao, dok su Opačić, Ožegović, Deže i Čevizović poraženi. Na ženskoj tabli Apatinci su meč predali bez borbe.

U nedelju se igra četvrto kolo u kojem Vulkan Protektor dočekuje glavnog favorita za prvo mesto, ekipu Radničkog iz Bajmoka.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar