Poraz Radničkog od Vojvodine

Radnički – Vojvodina (BG) 1:2 (0:1)

Strelci : Bilbija (autogol) (Radnički) - Dabižljević, Jelić (Vojvodina BG).

Žuti kartoni : Pavin, Žeželj, Čuljak (Radnički). Đekić, Pelengić, Vranješ, Živanović, B. Ćulum, Vinović (Vojvodina BG).

Radnički : Zorić, Mitrović (Čuljak), Mazinjanin, Kolarić (Mijović), Josić, S. Tevanović, Krunić (Radeka), Ožegović, Lučić, Pavin, Žeželj (Đukanović).

Vojvodina (BG) : Milovanov, Stefanov (Živanović) Marković (Kudrić), Preradov, Jelić, Pelengić (Vinović), N. Ćulum (Vranješ), B. Ćulum, Đekić, Dabižljević (Mesaroški), Bilbija.

Fudbaleri somborskog Radničkog doživeli su drugi uzastopni neuspeh. Nakon što su u prošlom kolu poraženi u Crvenki, juče su doživeli neuspeh na domaćem terenu od Vojvodine iz Bačkog Gradišta. Gosti su golom Slaviše Dabižljevića poveli već u petom minutu, a u 62. minutu preko Jelića povećali na 2:0. Nadu da mogu učiniti nešto više protiv raspoloženih gostiju Somborci su dobili u 71. minutu nakon što je Bilbija postigao autogol, ali se ispostavilo da je to ipak konačnih 2:1.

Radnički se nakon ovog poraza nalazi u sredini tabele sa tri boda iz isto toliko susreta , a u sredu, 2. septembra igraju se utakmice četvrtog kola u kojoj Somborci dočekuju Srbobran.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar