Prijem za Miloša Pađena u Odžacima

Predsednica Opštine Odžaci Latinka Vasiljković upriličila je prijem za Miloša Pađena, pomoćnog trenera ženske košarkaške reprezentacije Srbije. Naše košarkašice ostvarile su sjajan rezultat osvojivši bronzanu medalju na nedavno održanom Evropskom prvenstvu. Veliku zaslugu za ovakav rezultat svakako su imali i članovi stručnog štaba. Osvajanjem trećeg mesta košarkašice Srbije stekle su pravo da igraju kvalifikacije za Olimpijske igre koje će biti održane naredne godine u Tokiju, od 24. jula do 9. avgusta.  

-Nadam se da će biti još više ovakvih poseta. Što se tiče ovog uspeha, imali smo ove godine najviše problema. U poslednjih pet godina su počeli da se ostvaruju rezultati za uloženi rad i trud. U februaru su kvalifikacije za Olimpijadu. Biće četiri grupe po četiri ekipe, tri idu dalje. Ove sezone je malo izmenjen sistem.Vlada je obećala da će učiniti sve da kvalifikacioni turnir bude kod nas, tako bi nam bilo mnogo lakše. Bez podrške cele Srbije teško da bismo nešto napravili – rekao je Pađen kojem su ovom prilikom uručeni prigodni pokloni. 
 
Prijemu su prisustvovali i predstvanici Sportskg saveza Opštine Odžaci Jelena Ignjatić i Mihailo Suer, zamenica predsednika SO Odžaci Aleksandra Ćirić i član Opštinskog veća zadužen za sport Nebojša Nikolić.
  


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar