Sloga iz Čonoplje pobednik kupa PFS Sombor

Pehar kupa PFS Sombor ove godine je pripao Slogi iz Čonoplje. Repriza prošlogodišnjeg finala, gde su Odžačani osvojili pehar posle boljeg izvođenja penala, je imala drugi završetak.

Gosti su bili favoriti, što su pokazali i dokazali na terenu. Aktuelni lideri Srpske lige - grupa Vojvodina su ipak kažnjeni za početne šanse, koje nisu iskoristili. Ekipa Sloge je odigrala disciplinovano i požrtvovano, pokušali su u delo da pretoče sve zamisli trenera Lazarevića ali se na odmor otišlo sa 0:0.

Početkom drugog dela gosti stvaraju šanse, ali im je nepremostiva prepreka bio golman Tepavac. U nastavku utakmice domaći su preuzeli igru i otvoreno krenuli na gol Kronića. Propuštaju niz izglednih prilika, a utakmicu je rešio Konjović, rezantnim udarcem sa oko 25 metara koji je kroz šumu nogu završio u donjem uglu Kronićevog gola. Posle toga se ređaju šanse koje ne koriste Hoscieslavski, Đumić i Kovačević ali sve u svemu u izuzetnoj sportskoj atmosferi pobedila je ekipa koja je više želela pobedu a to je ovog puta bila domaća Sloga.

Stadion: Sportski centar Čonoplja

Gledalaca: 200

Sudija: Zeljković (Crvenka)

Strelci: Konjović  61. min.

Žuti kartoni: Bajčev, Hoscieslavski (Sloga), Božičić (Odžaci)

Crveni karton: Janković (Odžaci)


Sastavi ekipa:

Sloga: Tepavac, Rebić, Konjović, Bajčev, Vidović, Tubić, Kovačević, Purić, Hoscieslavski, Ninković (Sekulić), Đumić.

Odžaci: Kronić, Svitić, Janković, Babić, Dabić, Stanković, Tomić, Milić (Prelić), Matijašević (Papović), Agbaba(Božičić), Đorović.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar