Sloga u Bečeju bez Bojića

Sutra fudbaleri Sloge iz Čonoplje odlaze u Bečej, gde će odigrati utakmicu 17. kola Srpske lige Vojvodina sa istoimenim domaćinom. Čonopljanci su imali sjajan period, u kome su se približili ekipama iz sredine tabele, a onda su vezali dva poraza, koja su doprinela da se nađu u društvu ugoroženih timova na tabeli, pa im je gostovanje u Bečeju veoma bitno, jer domaćin ima dva boda više i sa eventualnim trijumfom, situacija bi se znatno popravila. Problem za trenerski tandem Sloge Jokanović – Lazarević stvara sastav, jer u timu neće biti Bojića, koji je u prošlom kolu zaradio crveni karton, pa će morati da pronađu adekvatnu zamenu, a u kup utakmici protiv Tekstilca u Odžacima, napad nije funkcionisao najbolje i njegov izostanak je bio vidljiv.

Susret između Bečeja 1918 i Sloge počinje u 13 časova, a za službena lica delegirani su : delegat – posmatrač Šibul, sudije Subašić, Grujić, Zorić, Arsić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar