Sloga želi pomak iz dna tabele

Nakon još jednog poraza u prošlom, 8. kolu Srpsle lige Vojvodina, fudbaleri Sloge iz Čonoplje usmerili su misli ka sutrašnjoj utakmici, koju igraju na svom terenu protiv ekipe 1. Maj Ruma. Čonopljanci očekuju da iz ovog susreta izađu kao pobednici, jer su u dosadašnjem delu prvenstva pokazali da imaju kvaliteta za mnogo veće domete i da su spremni da prevaziđu nesrećne okolnosti koje su imali u prvim utakmicama.

Protivnik Sloge je čvrsta ekipa, koja je do sada doživela samo jedan poraz, tri puta trijumfovala, a četiri utakmice je okončala bez pobednika. Sve ovo govori da je pred izabranicima trenerskog tandema Jokanović-Lazarević teška utakmica, ali ujedno je to i prilika da igrači potvrde svoj kvalitet, odnosno da daju odgovor na pitanje gde po kvalitetu pripadaju.

Utakmica počinje u 15.30 časova.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar