Studentima turnir u basketu

U nedelju, 23. avgusta na terenu Sportsko-rekreativnog centra u Kljajićevu održan je turnir u basketu.

Na turniru je učestvovalo 8 ekipa, a svaka ekipa imala je četiri člana. U izuzetno jakoj konkurenciji, ovogodišnji šampion je ekipa Student iz Sombora koja je u veoma uzbudljivom finalu u neizvesnoj završnici savladala branioca titule Oklen City Thunders. Rezultat je bio 16:14. Treće mesto pripalo je ekipi Promili koja je, takođe sa 16:14 savladala Jackass. Uz četiri najbolja tima, na turniru su učestvovali i Fantastična četvorka, Kanađani, Kenguri, Pola Kljajićevo-pola Čonoplja.

Na kraju dana rezultati svakako ostaju u drugom planu, ono što je najvažnije jeste veliki broj mladih ljudi na jednom mestu, druženje i kvalitetno provedeno slobodno vreme čime su sami učesnici i posetioci pokazali važnost organizovanja ovakvih događaja, a već po samom završetku turnira počele su pripreme za sledeću godinu sa namerom da se turnir preseli u centar Kljajićeva te da traje više dana, a uz entuzijazam i želju koju su pokazali svi prisutni, sasvim je izvesno da će tako i biti.

Turnir je organizovala Mesna zajednica Kljajićevo u partnerstvu sa Centrom za društveni razvoj u sklopu projekta Aktivno leto koji je finansirao Grad Sombor kroz Lokalni akcioni plan za mlade 2015. Sledeća aktivnost u okviru ovoj projekta je turnir u stonom tenisu koji će biti organizovan početkom septembra.

Organizator se zahvaljuje svima koji su pomogli da se turnir realizuje.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar