Sutra Radnički 1912 gostuje kod imenjaka iz Zrenjanina

Fudbaleri somborskog Radničkog 1912 sutra od 16 časova igraju utakmicu 7. kola Srpske lige Vojvodina u Zrenjaninu. Zrenjaninci su u usponu forme i zabeležili su dve uzastopne pobede od kojih je poslednja na gostovanju u Staroj Pazovi protiv Jedinstva 2:1. Oni sa puno optimizma dočekuju sutrašnji duel sa Somborcima.

Radnički 1912 je u prošlom kolu na svom terenu savladao Feniks sa 3:0 i u drugom poluvremenu prikazao igru koja ohrabruje pred naredne utakmice. U taboru Somboraca vlada opravdana doza optimizma pred utakmicu koja bi mogla biti prelomna za dalji razvoj događaja u ligi. Naime, prvih šest kola pokazala su da nema neranjivih ekipa i da samo onaj, ko u svaku utakmicu uđe maksimalno motivisan, može da se nada uspehu. Čini se da su toga svesni igrači somborskog trećeligaša i da su spremni da pruže sve od sebe kako bi se kući vratili uzdignute glave i zapretili ekipama iz samog vrha tabele. Somborci su do sada uknjižili 10 bodova i imaju samo tri manje od vodećeg tandema Mladost (Novi Sad) - Bačka 1901 (Subotica), što potvrđuje navode da svako svakoga može pobediti i da je još uvek sve dostižno.

Domaćin Somboraca je loše startovao u ovoj sezoni, ali je sve to donekle ispravio u poslednja tri kola u kojima ima jedan remi i dve pobede. Poznato je da su Zrenjaninci ekipa u kojoj se godinama unazad gaji stil nadigravanja, što bi za učenike novog trenera Dušana Jevrića trebalo da bude pozitivna okolnost.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar