Svetski dan plesa obeležen u Somboru

U subotu 29. aprila u Somboru je održana plesna manifestacija pod nazivom Svetski dan plesa 2017.

U Somboru se ovaj dan slavi tek od nedavno, tačnije od 2015. godine, na inicijativu tima instruktora somborskih plesnih škola sa ciljem da se javnost u ovom gradu podseti na ovaj datum i na značaj plesne umetnosti. Organizatorski tim čine: Brankica Ćurčić (plesna grupa Inanna), Sanja Milošević (zumba tim udruženja S-fit), Aleksandra Stričević Stanojević (plesni klub Ravangrad Dance), Maja Vučković i Željka Vučinić (plesna škola Jump), Lado Božić i Milena Trifunov (plesni klub Ronda) i Sonja Krstić (GKUD Ravangrad).

Ove godine manifestacija beleži rekordan broj učesnika, blizu 200, plesača svih uzrasta, članova organizatorskih i gostujućih klubova.

Gosti manifestacije bili su isključivo sa područja Sombora i somborske opštine (Plesić, Sportski klub Figura, sportski aerobik i fitnes klub Kets i joga centar Emina) tako da može konstatovati da su ovaj dan proslavili svi somborski plesači, nastupajući na istoj sceni.

Manifestacija je organizovana sopstvenim sredstvima organizatorskog tima, bez podrške sponzora, lokalne samouprave i drugih donatora.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar