Tekstilac se sprema za Srpsku ligu

Fudbaleri odžačkog Tekstilca nalaze se još uvek u prvoj fazi pripremnog perioda za nastavak takmičenja u Vojvođanskoj ligi Sever, ali i pored toga već sada se može naslutiti snaga tima, koji ima obavezu da osvoji titulu prvaka i plasira se u Srpsku ligu Vojvodina, gde je objektivno rečeno, Tekstilcu mesto. Novajlije koje su potpisale vernost sa klubom odaju sliku izuzetno kvalitetnih pojedinaca koje krase mnoge pozitivne osobine.

-Prilikom dovođenja igrača, vodili smo računa da pored fudbalskih kvaliteta, budu dobri ljudi, kako bi sačuvali zdravu atmosferu koja je neophodna za vrhunske rezultate. Džaba ako je neko dobar igrač, a stvara probleme i narušava klupsku disciplinu. Sa takvima je teško raditi i postizati uspehe. Mislim da je odabir bio pravi i da su novajlije ispunile sve ono što je preduslov dolaska u Tekstilac, prve su reči šefa stručnog štaba, Slobodana Bačića. Tekstilac za koji dan kreće sa prvim kontrolnim utakmicama. Do starta prvenstva zakazano je osam susreta, koje će Bačiću sa saradnicima poslužiti da sagleda sa kakvim potencijalom raspolaže.

-Protivnici će uglavnom biti kvalitetni, jer želimo da objektivno vidimo sopstvenu snagu. Postoji mogućnost da se do kraja prelaznog roka pojačamo sa jednim, maksimalno dva igrača i to u defanzivi, ali o tome ćemo odlučivati ukoliko se pojave adekvatni igrači i ako je zaista neophodno da ih dovedemo. Za sada sve funkcioniše besprekorno. Radi se u opuštenoj atmoferi bez ikakvih trzavica, što je veoma bitno. Želja nam je da igrači budu maksimalno spremni za početak sezone, ali isto tako vodimo brigu da nam se ne povređuju i da ih sačuvamo od napora koji bi mogli da prouzrokuju neželjene posledice. Iskren da budem, očekujem da već od samog starta krenemo na osvajanje liderske pozicije, a da bi to uspeli moramo se dobro pripremiti i za svaku utakmicu biti maksimalno motivisani, naglašava Bačić. U programu prijateljskih utakmica koji je pred Tekstilcem nalaze se sledeći klubovi: 30.01. Bačka 1901 (Subotica), 06.02. Hajduk (Kula), 10.02. Slavija (Pivnice), 13.02. Bečej, 17.02. Sloga (Čonoplja), 20.02. Radnički 1912 (Sombor), 24.02. Bačka (Bačka Palanka) i 27.02. Mladost (Bački Petrovac).


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar