U poslednjoj pripremnoj utakmici pred odlazak na Zlatibor, Radnički savladao Kordun 3:0

Fudbaleri Radničkog 1912 odigrali su poslednju pripremnu utakmicu pred odlazak na pripreme, koje će se obaviti na Zlatiboru do 16. avgusta. Pred 300 gledalaca, na Gradskom stadionu u Somboru gostovala je ekipa Korduna iz Kljajićeva.

Trener domaće ekipe Nenad Cerović ovoga puta od prvog minuta pružio je priliku mlađim igračima na koje se u budućnosti ozbiljno računa.
U prvom delu vodila se izjednačena borba na sredini terena, domaći imali nekoliko poluprilika, uglavnom šutevima iz daljine.
U nastavku susreta za domaću ekipu su zaigrali prvotimci koji su brzo preuzeli konce na terenu i vrlo kratkom vremenu za svega tri minuta postigli dva gola, čime su prelomili meč, a pobedu je potvrdio novajlija Veličković prelepim golom u poslednjim trenucima meča.
Konačan rezultat: Radnički 1912 - Kordun - 3:0
 
Fudbaleri Radničkog 1912 u nedelju ujutru otputovali su na Zlatibor gde će obaviti završne pripreme, a u planu je odigravanje i nekoliko pripremnih mečeva koji će biti uvertira pred početak prvenstva koje počinje u subotu, 18. avgusta, kada na Gradskom stadionu u Somboru gostuje ekipa Tekstilca iz Odžaka.
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar