U Sivcu održan memorijalni rukometni turnir Vlade i Novak

U Sivcu je održan 14. po redu memorijalni rukometni turnir Vlade i Novak koji Rukometni klub Sivac 69 organizuje u pomen na tragično stradale članove Vlada Džuvera i Novaka Stijepovića. Pobednik ovogodišnjeg turnira je Super A ligaš Spartak Vojput iz Subotice. 

Osim ekipe Spartaka na turniru su učestvovali i super B ligaši Vrbas Petrol i Sivac 69 i prvoligaš Somborelektro iz Sombora.  

Prvog dana turnira, nakon što su sve četiri ekipe izašle pred sivačku rukometnu publiku minutom ćutanja odali su počast stradalim rukometašima. Golmanu ekipe iz Sivca Marku Čvokiću koji je završio karijeru uručen je prigodni poklon. Čast da igrački otvore turnir pripala je domaćinu, novom članu Super B lige, ekipi Sivca i  Spartaku iz Subotice. U toj utakmici pobedili su Subotičani sa 30:23. U drugom polufinalnom susretu snage su odmerili Vrbas Petrol i novi prvoligaš Somborelektro, a slavili su Vrbašani sa 36:21. 

Drugog dana turnira, u susretu za treće mesto Sivac 69 je ubedljivo savladao ekipu Somborelektra sa 35:27, dok je u finalnom susretu Spartak Vojput pobedio Vrbas Petrol sa 27:24.  

Pobednički pehar kapitenu Subotičana Stefanu Arđelanu uručio je istaknuti sivački rukometni radnik Velibor Milojičić. Ostalim učesnicima turnira dodeljene su diplome za učešće. Treneri su za najboljeg igrača turnira u Sivcu proglasili Dejana Karana, a za najboljeg golmana Stefana Arđelana, oba članovi pobedničke ekipe. Turnir je završen zajedničkom večerom za sve učesnike, kojoj su prisustvovale i porodice Džuver i Stijepović. 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar